категорії: новина

VRODA запрошує на “Українські тижні” до ресторанів McDonald's

теґи: McDonald's, VRODA, Василь Ткач, Журавлі, Мантра, Сергій Кравченко, Українські тижні

 

Одразу дві пісні гурту VRODA — «Журавлі» та «Мантра» — увійшли до числа найкращих музичних творів, що беруть участь у конкурсі «Твори по-українськи», організованого компанією «МакДональдз Юкрейн». Причому, якщо за яскраву, запальну композицію «Журавлі» віддали свої голоси численні слухачі (рейтинг Top-10 вподобань відвідувачів сайту «Українські тижні»), то самобутня, філософська притча «Мантра» зачарувала поважне журі конкурсу (рейтинг Top-10 за оцінками журі).

Відтепер і до 26 квітня відеокліп на пісню «Журавлі» і композиція «Мантра» транслюватимуться у 70 ресторанах швидкого харчування McDonald's у 21 місті України. Тож шанувальники музики VRODA можуть почути улюблені пісні, завітавши до McDonald's на чашечку ранкової кави чи на вечерю з друзями.

Гурт VRODA розглядає «Українські тижні» як цікавий культурологічний проект, гідну поваги спробу потужного глобального бренду подивитися на світ очима пересічного українця, який любить попоїсти і робить це зі знанням справи і неабияким смаком. Тож справжнє українське застілля — це цілий містичний ритуал, який завжди супроводжують гарні, обов'язково змістовні пісні, що потребують співпереживання.

«Для нас буде образливим, якщо пісні VRODA вважатимуть за функціональну (фонову) музику, що лунає лише задля збільшення середнього чеку відвідувача ресторану. Це може бути наслідком, але ніяк не метою. Тому відразу відповідаю беззаперечним «ні» на будь-які закиди щодо маркетингової спрямованості проекту.

Кілька років назад McDonald's рішуче відійшов від «пластикової» їжі, зробивши надзвичайно багато, аби страви, що пропонуються, були не лише смачними, а і корисними. Зараз McDonald's працює над поліпшенням атмосфери своїх закладів. І ми навіть дещо пишаємося, що цей крок від «пластикової», одноденної музики McDonald's робить разом з VRODA», — відзначив Сергій Кравченко, PR-директор гурту VRODA.

«Музика VRODA вже звучить у закладах McDonald's по всій Україні, але участь гурту в «Українських тижнях» на цьому не закінчується. Голосуйте за пісні VRODA на сайті «Твори по-українськи» та допоможіть чарівному дівочому дуету виграти один з трьох головних призів конкурсу — право на створення відеокліпу, запис синглу у студії чи придбання музичних інструментів. Це стане нам у пригоді, тим більше, що так багато творчих задумів, як цього року, в нас ще ніколи не було», — запевняє Василь Ткач, музичний продюсер гурту VRODA.